Hesabım
    Jennifer Lawrence Yine Zirvede!

    Yılın en çok kazanan kadın oyuncusu yine Jennifer Lawrence oldu!

    Forbes dergisi yılın en çok kazanan oyuncularını belirledi. Her sene hazırlanan listenin kadın oyuncular dalının zirvesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi Jennifer Lawrence oldu. Ancak güzel yıldız listenin başında yer alsa da, 80 milyon dolar ile listenin erkek oyuncular dalındaki egemeni Robert Downey Jr'ın aldığı ücretin ancak yarısını alabildi.

    Geçtiğimiz yılda toplam 46 milyon dolar kazanan Açlık Oyunları yıldızını komedinin yeni yüzü Melissa McCarthy takip etti. Geçtiğimiz sene 33 milyon dolar kazanan oyuncu son olarak Ghostbusters: Hayalet Avcıları ile seyircileriyle buluşmuştu. Ghost in the Shell'in başrolü için 17.5 milyon dolar kazanan Scarlett Johansson ise toplam 25 milyon dolarlık yıllık kazancıyla 3. sırada yer aldı. Ünlü yıldız Jennifer Aniston 21 milyon dolar ile, Çinli yıldız Fan Bingbing 17 milyon dolar ile, sevilen oyuncu Charlize Theron 16.5 milyon dolar ile ve DC evreninin Louise Lane'i Amy Adams 13.5 milyon dolar ile listede yer buldu.

    Listeyi kapatan üçlü ise 12 milyon dolar ile ünlü yıldız Julia Roberts, 11 milyon dolar ile Eyvah Annem Dağıttı! filmi seyircileriyle buluşan Mila Kunis ve 10 milyon dolar ile Deepika Padukone oldu. Geçtiğimiz yılın ilk 10'unda yer alan Sandra Bullock ve Angelina Jolie ise bu yıl ilk 10'a giremeyenler arasında yer aldı. Listenin yarısı 40 yaş üstü oyunculardan oluşurken, 26 yaşındaki liste galibi Lawrence listenin en genç ve 30 yaş altındaki tek üyesi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top