Hesabım
    Morgan'dan Yeni Teaser!

    Morgan filmi 16 Eylül 2016 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek!

    Üstün yetenekli çocuklar bilindiği üzere Hollywood'un en çok ekmek yediği kapılardan biri. Midnight Special gibi son dönem oldukça başarılı örnekleri olan bu kategoriye bir yenisi daha ekleniyor. Morgan 16 Eylül 2016 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek!

    Oyuncu kadrosunda son dönemin sevilen yıldızlarından Kate Mara, Witch ile yıldızı parlayan Anya Taylor Joy, Game of Thrones'un Ygritte'i Rose Leslie ve aynı diziden çıkma Michael Yare, Oscar adaylığı bulunan usta oyuncu Paul Giamatti, sempatik oyuncu Toby Jones, son dönemin en meşgul isimlerinden Chris Sullivan, Altın Küre adaylığı bulunan Brian Cox, Uzak Doğu rollerinin aranan ismi Michelle Yeoh ve Oscar adayı oyuncu Jennifer Jason Leigh gibi isimlere yer veren filmin göründüğü üzere kadrosu bir hayli sağlam. Son dönemin en çok beklenen filmlerinden biri olan Morgan'ın yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metraj denemesine imza atan Luke Scott oturuyor. Filmin senaryosunda ise 2010 yapımı Peepers'ın hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlenmiş olan Seth W. Owen imzası var. 

    Film, laboratuar ortamında yaratılan bir yapa zeka örneği insan olan Morgan'ın tehlikeli bir hal almasıyla karışan bir olayı ele alıyor. Bir kurumsal risk yönetimi danışmanı tesiste gerçekleşen akıl almaz bir saldırıyı araştırmak için oraya gidiyor ve sorumlunun görünüşte tamamen masum olan küçük Morgan olduğunu keşfediyor. Zira Morgan kendisi yerine başkalarının karar vermesinden yeterince sıkıldığı için laboratuvardan çıkarak ipleri kendi eline almaya karar veriyor...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top