Hesabım
    7. Malatya Uluslararası Film Festivali Başvuruları İçin Son 1 Ay!

    7. Malatya Uluslararası Film Festivali son başvuru tarihi 23 Eylül 2016!

    2010 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen ve Malatya'da sinema rüzgarları estiren Malatya Uluslararası Film Festivali bu yıl 7. yaşını kutluyor. 7. yılında festivalde yer alacak filmlerin seçimleri için başvurular devam ediyor.

    23 Eylül'e kadar alımı devam edecek olan başvuruların sayılması için www.malatyafilmfest.org.tr adresli web sitesinde yer alan Festival Yönetmeliği’ni dikkate alarak başvuru formunu ve formda istenen tüm materyalleri mesai bitimine kadar Ulusal Uzun Film Yarışması Koordinasyon Merkezi’ne göndermek gerekiyor. Kristal Kayısı Ödülü’nün yanı sıra para ödülü de veren festival bu yıl En İyi Film ödülü için para ödülünü iki katına çıkararak 150.000 TL olarak belirledi. En İyi Yönetmen ödülüne layık görülen isim ise 15.000 TL para ödülünün sahibi olacak.

    Ön jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya kabul edilen filmler 4-10 Kasım tarihleri arasında ana jürinin karşısına çıkacak. Sinemaseverlerden yoğun ilgi gören yarışmada ödüle değer görülen film sahipleri 10 Kasım 2016 Perşembe gecesi düzenlenecek Festival Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top