Hesabım
    Modern Family'nin Yıldızı Ty Burrell Scarlett Johansson'ın Son Filmi Rock That Body'e Katıldı!

    18+ türü komedi filmi Rock That Body'e yeni ekip üyesi geldi!

    Hollywood'un güzel yıldızı Scarlett Johansson'ın son filmi Rock That Body'nin kadrosuna Modern Family'nin yıldızı Ty Burrell katıldı! Amerikalı, Emmy ödüllü dizi ve sinema oyuncusu olan Burrell "R rated" yani 18+ türü komedi filmi Rock That Body'nin kadrosuna dahil olduğunu resmi olarak duyurdu.

    Ghostbusters'la seyircilerin karşısına çıkacak olan Kate McKinnon22 Jump Street'in yıldızı Jillian BellBroad City'den tanıdığımız Ilana Glazer veUyumsuz serisinin Christina'sı Zoe Kravitz'in kadrosunu oluşturduğu filme bir yıldız daha katıldı. Altın Küre adayı oyuncu Demi Moore filmin baş karakterlerinden biri olacak. "R rated" yani 18+ olarak belirlenen komedi filmi başrol Johansson'ın bu türdeki ilk deneyimi olacak. Paul W. Downs ve Lucia Aniello'nun yaratıcı kadroyu üstlendiği filmde Down aynı zamanda filmin oyuncusu, Aniello da yönetmeni olacak.

    Çekilemeyen en iyi senaryoların değerlendirildiği Black List'e giren film, çılgın bir bekarlığa veda partisi veren bir grup kız arkadaşı konu alacak. Kiraladıkları villada eğlenen karakterlerimiz bir kaza sonucu çağırdıkları erkek striptizciyi öldürüyorlar. Henüz karakter rolleri belli olmasa da tahminimiz Downs'un erkek striptizciyi, Hollywood'un sevilen yıldızlarından oluşan kadronun da filmin parti yapan genç kadınlarını canlandıracağı yönünde. 

    Film 30 Haziran 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Scarlett Johansson'dan 18+ Komedi!
    • 18+ Komedi Kadrosuna Demi Moore da Katıldı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top