Hesabım
    ABD Box Office'te Kötülerin Egemenliği Sona Erdi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği oldu. 3 haftadır listenin zirvesini kimseye kaptırmayan Suicide Squad: Gerçek Kötüler bu hafta yerini yeni bir gerilim yapımına bıraktı.

    Listenin zirvesinde bu hafta Nefesini Tut yer aldı. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim yapımı ilk haftasında 26,1 milyon dolar kazandı. Vizyona girdiği hafta liderliği ele geçiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler bu hafta 2. sıraya düştü. Viyona girdiğinden beri ilk kez zirveyi kaybeden DC Comics uyarlaması 4. haftasında 12,1 milyon dolar kazandı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise başarılı animasyon Kubo ve Sihirli Telleri oldu. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan animasyon filmi geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra yükselerek 7,9 milyon dolar kazandı.

    Seth Rogen'ın senaryosunu ve seslendirmesini üstlendiği Sausage Party animasyonu bu hafta ilk 3'ü terk etti. 7,6 milyon dolar kazanan yapım bu hafta, geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra geriledi. Listenin 5. filmi ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Suikast oldu. Jason Statham ve Jessica Alba'yı başrollerine yerleştiren aksiyon yapımı ilk haftasında 7,5 milyon dolar kazandı. Listenin 6. filmi ise fantastik uyarlama Pete ve Ejderhası oldu. Fantastik bir arkadaşlığı işleyen film 3. haftasında geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra geriledi ve 7,2 milyon dolar elde etti. Listenin geçtiğimiz haftaya göre 4 sıra gerileyerek 7. sırayı alan yapımı ise Vurguncular oldu. Taze savaş komedisi 2. haftasında 7,2 milyon dolarlık gişeyle %50.6'lık bir düşüş yaşadı.

    Listenin geçen haftaya göre 1 sıra gerileyerek 8. sırasını alan film ise vizyondaki 5. haftasını kutlayan Eyvah Annem Dağıttı oldu. Mila Kunis başrollü komedi yapımı bu hafta itibariyle 5,7 milyon dolar kazanarak 20 milyon dolarlık bütçesini beşe katlamaya yaklaştı. Listenin 2 sıra gerileyerek 9. sırasını alan yapım ise %34.8'lik bir düşüş yaşayan Jason Bourne oldu. Matt Damon'ı ikonik rolüyle tekrar buluşturan devam halkası 5. haftasonunda 5,2 milyon dolar kazanarak bütçesinin 30 milyon dolar üstüne çıkmayı başarabildi. Listenin son filmi ise bu yılın en büyük hayal kırıklıklarından olan Ben-Hur oldu. 100 milyon dolarlık bütçesini çıkarmak konusunda zorlanacağının sinyallerini veren film 2. haftasında 4,5 milyon dolar kazanarak şimdilik 19,5 milyon dolarlık bir gişe elde edebildi.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top