Hesabım
    Pirelli 2017 Takviminde Kimler Var?

    Pirelli takvimi bu yıl da dopdolu!

    Her yıl merakla beklenen Pirelli takviminin 2017 baskısı için hazırlıklara başlandı. Bu yılın takviminde hangi isimlerin yer alacağı da belirlendi. Bu yılın seçkisinde geniş bir yaş aralığından sanatçıları göreceğiz. İtalyan şirketin 2017 takviminde 27 yaşındaki oyuncu Alicia Vikander'dan 71 yaşındaki Helen Mirren'a dek varan geniş bir yelpaze var. Takvimin 2017 teması ise “geçmişten hareket” olarak belirlendi.

    Takvimde boy gösterecek olan 15 yıldız; Hollywood'un baş tacı oyuncular Uma Thurman, Nicole Kidman, Kate WinsletJulianne MooreCharlotte RamplingRobin Wright, Helen MirrenPenelope Cruz genç sinemanın önemli temsilcilerinden Lea SeydouxAlicia VikanderLupita Nyong’o, Rooney Mara, Jessica ChastainZhang Ziyi ve sektörün dışından bir isim olan Anastacia Ignatova olarak belirlendi. Oyuncu olmayan Ignatova, Moskova Devlet Üniversitesi’nde siyaset teorisi uzmanı olması ve tıp alanında girişimcilik yapmasının yanı sıra mücevher tasarımıyla da ilgileniyor. 1996 ve 2002 Pirelli takvimlerini hazırlayan Alman fotoğrafçı ve yönetmen Peter Lindburgh bu yıl 3. kez takvimin fotoğrafçılığını üstlenecek.

    Fotoğraflar Berlin, Londra, Los Angeles, Le Touquet (Paris’in kuzeyi) ve New York'ta çekilirken, takvim geçen yıl yarım asırlık geleneği bozarak çıplaklıktan çok başarılı kadın temasına ağırlık vermişti.

    2017 takvim hazırlıklarından bir de tanıtım videosu geldi; 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top