Hesabım
    Yerli Box Office'te Taze Film İstilası!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 26-28 Ağustos'da box office listesinde adeta deprem oldu. Geçtiğimiz haftanın galibi Suicide Squad: Gerçek Kötüler yerini kaybederken, listenin yarısı da vizyonun taze yapımlarından oluştu.

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Suikast oldu. Başarılı bir açılış yapan aksiyon filmi kendisi gibi bu hafta açılışını yapan Star Trek Sonsuzluk'u üçe katlamayı başararak 158.016 seyirci tarafından izlendi. Listenin bu hafta galibiyetini kaybederek 2. sıraya gerileyen filmi ise  en kötüleri bir araya toplayan Suicide Squad: Gerçek Kötüler oldu. DC Comics ile Warner Bros. ortak yapımı film 3. haftasında 54.389 seyirci tarafından izlenerek 10 milyon liralık gişesine çok yaklaştı. Listenin 3. sıraya yerleşen filmi ise yine vizyonun taze yapımlarından Star Trek Sonsuzluk oldu. Modern uzay macerasının 3. devam halkası ilk haftasında 43.410 seyirci ile açıldı.

    Listenin 4. sıraya yerleşen filmi ise vizyondaki 7. haftasında ilk 3'ü terk eden Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 33.755 kişi tarafından izlenerek toplam seyirci rakamını1.183.960 kişiye çıkarttı. Listeyi yarılayan film ise eğlenceli animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oldu. Max ve Duke'un eğlenceli macerası haftasonunda 22.823 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. sırasında ise vizyonun taze yapımlarından Nefesini Tut yer aldı. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim filmi ilk haftasında 20.740 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırayı alan filmi ise kız çocuklarının sevilen kahramanı Barbie'yi uzaya çıkaran Barbie: Uzay Macerası oldu. Barbie'yi Katniss Everdeen ile harmanlayan film 2. haftasonunda 18.535 kişi tarafından izlendi.

    Listenin son 3'ünü açan film ise gençlik gerilimi Oyun oldu. Film ilk haftasında 13.802 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasını ise yaramaz kedi Sevimli''yi tekrar sinemaseverlerle buluşturan Sevimli Kedi İş Başında 2 oldu. Animasyon yapım ilk haftasonunda 7.846 seyirci tarafından izlendi. Listenin son yapımı ise geçtiğimiz haftaya göre 5 sıra gerileyen, ikonik karakter Jason Bourne'u bir kez daha beyazperdelere taşıyan aksiyon yapımı oldu. 5. devam halkası 5. haftasında 4.822 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top