Hesabım
    Siccin 3: Cürmü Aşk İddialı Geliyor!

    Siccin 3: Cürmü Aşk 2 Eylül'de izleyici ile buluşacak.

    Yerli korku serilerinin en başarılılarından biri olan Siccin, 3. devam halkasıyla tekrar seyircilerin karşısına çıkacak. Yerli korkunun beğeni toplayan yönetmeni Alper Mestçi'nin imzasını taşıyacak olan Siccin 3: Cürmü Aşk ile ünlü yönetmen kendi rekorunu kırmaya geliyor.

    Mestçi’nin 1 Temmuz’da vizyona giren filmi Üç Harfliler 3:Karabüyü 2.376.070 TL ile yerli ve yabancı korku filmleri arasında 2016 yılının bugüne kadar en çok hasılat yapan filmi olmuştu. Merakla beklenen 3. devam halkasının bu rekoru kırıp kırmayacağını öğrenmek için 2 Eylül'ü beklemek gerekiyor.

    Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç olur. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar...

    Başrollerinde Adnan KoçBüşra Ayaydın ve Cem Uslu'nun yer aldığı filmin kadrosunda Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Deniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor. Yönetmen Mestçi, Bekir Acar ile birlikte senaryoya imza atarken, filmin görüntü yönetmenliğini ise Serdar Armutlu üstleniyor. Filmin müzikleri ise Reşit Gözdamla’ya ait.

    Yapımcılığını Muhteşem Film’in, dağıtımını da The Moments Entertainment'ın üstlendiği Siccin 3: Cürmü Aşk2 Eylül'de izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top