Hesabım
    Adana Konulu Senaryo Yarışması'nın Jürisi Belli!

    23. Uluslararası Adana Film Festivali 19 - 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 23. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında gerçekleşecek Adana Konulu Senaryo Yarışması'nın jüri üyeleri belli oldu.

    Yarışmanın ön değerlendirme kurulunda yer alan senaryo ve diyalog yazarı Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlker Barış, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ve Altınoran Sanat ve Kültür Platformu Kurucusu, yazar, fotoğrafçı Dr. S. Haluk Uygur başvuran 62 senaryoyu ön elemeden geçirdi, şimdi sıra jüriye geldi.

    Birinciye Orhan Kemal Ödülü ile 40 bin TL, ikinciye Yaşar Kemal Ödülü ile 20bin TL, üçüncüye Muzaffer İzgü ödülü ile 10 bin TL verilecek olan yarışmada jüri görevini yazar, yönetmen ve senarist Füruzan'ın başkanlığında yönetmen, senarist Biket İlhan, araştırmacı–yazar, Orhan Kemal Müzesi kurucusu Işık Öğütçü, psikolog ve yazar Jülide Sevim ile yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun üstlenecek. Yarışmanın ödülleri, 24 Eylül Cumartesi tarihinde gerçekleştirilecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak.

    Bu yıl 19 - 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23. Uluslararası Adana Film Festivali'nde 12 eser Altın Koza Ödülleri için jüri karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top