Hesabım
    Siccin 3: Cürmü Aşk'ın Basın Gösterimi Gerçekleşti!

    Siccin 3: Cürmü Aşk'a gelen ilk tepkiler olumlu!

    Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin, yapımcılığını Muhteşem Film’in üstlendiği, Siccin 3:Cürmü Aşk filminin basın gösterimi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi. 2 Eylül’de vizyonda olacak filmin ilk gösterimine oyuncu kadrosu da katılırken, başrol oyuncusu Büşra Ayaydın hastalığı nedeni ile gelemedi. 

    Büyük bir merakla beklenen korku filmine basın mensuplarının ve eleştirmenlerin ilgisi yoğun olurken, izleyenlerin ilk tepkisi; filmdeki aşka çarpıldıkları yönünde oldu. 15 yaş sınırlaması getirilen Siccin 3:Cürmü Aşk, 258 kopya ile sinemaseverlerle buluşacak.

    Türk Sinema Tarihinin En Korkutucu Aşk Hikayesi

    Siccin serisinin ilk ikisinde aile dramı ile korkuyu harmanlayarak büyük bir izleyici kitlesine ulaşan  Alper Mestçi, serinin üçüncü filminde ise ilk kez aşk ve korkuyu bir arada işledi.  Mestçi “Aşk uğruna göze alabileceğiniz en büyük korkuyu seyirci ile buluşturmayı hedefledik, gelen ilk tepkiler de gayet olumlu yönde.” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Filmin oyuncularının, gerçekleştirdikleri basın toplantısındaki ortak görüşü de “Filmimize gelenler Türk sinema tarihinin en korkutucu aşk hikayesi ile karşılaşacaklar” yönünde oldu.

    Siccin 3:Cürmü Aşk’ın dikkat çeken oyuncu kadrosunda; Adnan KoçBüşra Ayaydın ve Cem UsluNevin EfeYavuz PekdikerElif BaysalYavuz ÇetinDeniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor. Yönetmen Alper Mestçi, Bekir Acar ile birlikte senaryoya imza atarken, filmin görüntü yönetmeni Serdar Armutlu. Filmin müzikleri ise Reşit Gözdamla’ya ait. Filmin dağıtımcılığını da TME Film üstleniyor. 

    Filmde; Orhan (Adnan Koç) ile Sedat (Cem Uslu) çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader (Büşra Ayaydın)'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu felç olur, Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar!.. Siccin 3: Cürmü Aşk, aşk uğruna nelerin göze alınabileceğinin hikayesi!..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top