Hesabım
    ABD Box Office Zirvesi Değişmedi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz hafta listeye 1. sıradan giren Nefesini Tut bu hafta da galibiyeti elinde tuttu.

    Listenin zirvesinde bu hafta da Nefesini Tut yer aldı. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim yapımı 2. haftasında 15,7 milyon dolar kazandı. Bütçesi 10 milyon dolar olan film şimdiden bütçesini beşe katlamış durumda. DC'nin en sevilen kötü adamlarını bir araya getiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. Film 5. haftasında 10 milyon dolar kazanarak 175 milyon dolarlık bütçesini ikiye katlamaya çok yaklaştı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise Pete ve Ejderhası oldu. Fantastik bir arkadaşlığı işleyen film 4. haftasında geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra yükseldi ve 6,4 milyon dolar elde etti. 

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise başarılı animasyon Kubo ve Sihirli Telleri oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan animasyon filmi geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 6,4 milyon dolar kazandı. Seth Rogen'ın senaryosunu ve seslendirmesini üstlendiği Sausage Party animasyonu bu hafta bir sıra geriledi. 5,3 milyon dolar kazanan 19 milyon dolar bütçeli yapım çoktan 88 milyon dolar gişe yaptı bile. Listenin 6. filmi ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Hayat Işığım oldu. Michael Fassbender ve Alicia Vikander'ı başrollerine taşıyan yapım 4,9 milyon dolar ile beklenenin altında bir açılış yaptı. Listenin geçen haftaya göre 1 sıra yükselerek 7. sırasını alan film ise vizyondaki 6. haftasını kutlayan Eyvah Annem Dağıttı oldu. Mila Kunis başrollü komedi yapımı bu hafta itibariyle 4,7 milyon dolar kazanarak 20 milyon dolarlık bütçesini beşe katlamayı başardı.

    Listenin geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 8. sırayı alan yapımı ise Vurguncular oldu. Taze savaş komedisi 3. haftasında 4,7 milyon dolarlık gişe elde etti. Listenin sondan bir önceki yapımı ise Hell or High Water oldu. %26.7'lik bir yükseliş yaşayan film 12. sıradan 9. sıraya yükseldi. Listenin son filmi ise Suikast oldu. Jason Statham ve Jessica Alba'yı başrollerine yerleştiren aksiyon yapımı 2. haftasında %42.7'lik düşüşle 4,2 milyon dolar kazandı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top