Hesabım
    Kayıp Balık Dori, Yerli Box Office'in Zirvesinde Su Yüzüne Çıktı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 2-4 Eylül'de box office listesinde bir kez daha zirve değişti.

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori oldu. Listeye 1. sıradan giriş yapan başarılı animasyon haftasonunda 107.750 seyirciye ulaştı. Kötü hafızalı balığımızın macerası böylece ilk haftadan 1.369.308 TL gişe yapmış oldu. Listenin 2. sırasındaki film geçen haftanın galibi Suikast oldu. Başarılı bir çizgi izleyen aksiyon filmi 2. haftasında 103.364 seyirci tarafından izlendi. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise yerli korku Siccin 3: Cürmü Aşk oldu. Siccin serisinin 3. devam halkası açılışını 47.464 seyirci ile yaptı.

    Listenin bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk ederek4. sıraya gerileyen filmi ise en kötüleri bir araya toplayan Suicide Squad: Gerçek Kötüler oldu. DC Comics ile Warner Bros. ortak yapımı film 4. haftasında 38.062 seyirci tarafından izlenerek 10 milyon liralık gişesini kazandı. Listeyi yarılayan film ise yine vizyonun fantastik yapımlarından Star Trek Sonsuzluk oldu. Modern uzay macerasının 3. devam halkası 2. haftasında 24.323 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sıraya yerleşen filmi ise vizyondaki 8. haftasında 2 sıra gerileyen Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 20.803 kişi tarafından izlenerek toplam seyirci rakamını 1.242.064 kişiye çıkarttı. Listenin 7. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen Nefesini Tut yer aldı. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim filmi 2. haftasında 15.262 seyirciye ulaştı. 

    Listenin son 3'ünü açan film ise Mel Gibson'lı Kan Bağı oldu. Aksiyon dolu bir baba-kız hikayesini işleyen yapım açılışını 12.638 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında ise eğlenceli animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı yer buldu. Max ve Duke'un eğlenceli macerası haftasonunda 9.145 seyirci tarafından izlendi. Listenin son filmi ise gençlik gerilimi Oyun oldu. Film 2. haftasında 8.409 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top