Hesabım
    Gerard Depardieu 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde!

    Bu yıl 16-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalin özel bir konuğu var!

    Fransız asıllı Rus vatandaşı Gerard Depardieu beyazperdenin en önemli isimlerinden biri. Oscar'a aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü sahibi oyuncu bu yıl 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin konuğu olacak.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne konuk olarak gelen oyuncu, festivalde Antalya halkı ve sinemaseverlerle buluşacak. Depardieu, bu yıl Cannes Film Festivali’nde övgü toplayan, Rachid Djaidani'nin yazıp yönettiği yeni filmi “Tour de France”ı takdim edecek ve festival izleyicilerinin sorularını yanıtlayacak.

    67 yaşındaki oyuncu kırk yılı aşkın zamandır sinema sektörünün önemli karakterlerini canlandırmaya devam ediyor. Unutulmaz performansların sahibi olan oyuncu, 1971’den bu yana neredeyse her yıl en az iki filmde rol alıyor.

    Festivalde bu yıl da ana kategoriler “Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması”“Uluslararası Uzun Metrajlı Film Yarışması”“Ulusal Kısa Metrajlı Film Seçkisi” ve “Antalya Film Destek Fonu” olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top