Hesabım
    El Değmemiş Aşk'ın Kızlar Kulübü!

    El Değmemiş Aşk 9 Eylül'de vizyonda!

    Yönetmen koltuğunda merhum usta komedyen Levent Kırca'nın oğlu Umut Kırca'nın oturduğu yerli romantik yapım El Değmemiş Aşk filminde 3 ayrı kadın 3 ayrı dünya! Üç yakın arkadaşın farklılıkları, kıskançlıkları, olaylar karşısındaki tavırları, birbirleriyle olan ilişkileri ve ikisi de aynı adama aşık olunca ortaya çıkan kargaşada her seyirci kendisinden bir şeyler bulacak!

    Başrollerini Ceren MorayBegüm Kütük ve  Emre Karayel'in üstlendiği filmin kadrosunda Ümit ErdimCem KılıçEcecan GümeciHaldun BoysanGüneş HayatFerdi AkarnurMine Teber ve Gülsüm Alkan yer alıyor. BKM yapımı filmin görüntü yönetmenliğini Cengiz Uzun üstlenirken film iç içe geçmiş karmaşık aşk ilişkilerini konu alacak.

    Fanatiği olduğu futbol takımı ve Duygu adlı sevgilisi haricinde hayatta hiçbir tutkusu olmayan Zafer bir gün babasının zoruyla çocukluk aşkı Feryal ile evlenmek zorunda kalır. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer'in bu süreçte hem Duygu ile hem de Feryal ile ilgili çok ciddi kararlar alması gerekecektir.

    El Değmemiş Aşk’ın galası 6 Eylül Salı yani bugün, Zorlu Cinemaximum’da yapılacak. Film 9 Eylül’de sinemaseverler ile buluşmadan önce gala davetlilerinin seyrine sunulacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top