Hesabım
    Sosyalist Kimliği İle Tanınan Ken Loach Filmlerini Youtube'dan Ücretsiz Yayınlıyor!

    Sosyalist kimliği ve işçi sınıfını konu alan filmleri ile tanınan ünlü yönetmen filmlerini ücretsiz olarak yayınlama kararı aldı!

    İşçi sınıfının sesini sinema salonlarına taşıyan ve sosyalist kimliği ile tanınan ünlü İngiliz yönetmen Ken Loach filmlerini ücretsiz olarak Youtube'dan yayınlamaya başladı!

    Yönetmen “Ken Loach Films” isimli Youtube kanalı üzerinden filmlerini ücretsiz olarak izleyicilere açtı. Loach’ın filmlerinde ağırlıklı olarak işçi sınıfı, yoksulluk, kapitalizm karşıtlığı ve sosyalizm vurguları işleniyor.

    Ken Loach filmlerinin dışında politik duruşu ile de oldukça dikkat çeken bir yönetmen. Loach, IRA'nın ilk yıllarını konu aldığı dönem filmi Özgürlük Rüzgarı ve 50 yaşlarında bir marangoz ile bekar bir annenin hikayesini işlediği I, Daniel Blake filmleri ile Altın Palmiye kazandı. Yönetmen 2012 yılında Torino Film Festivali'nde yaşam boyu onur ödülünü reddetti. 2009 Temmuz ayında Avustralya`nın Melbourne şehrinde gerçekleşen film festivalinde yarışan Looking for Eric filmini İsrail`i gerekçe göstererek geri çekti. Vefat eden eski İngiliz başbakanı Margaret Thatcher hakkında "Modern zamanların en ayrımcı ve yok edici başbakanıydı" dedi. 

    Ken Loach filmografisinin öne çıkan yapıtları:

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Cannes Sürprizi Ken Loach!
    • Ken Loach'dan Thatcher'a Sert Sözler
    • Ken Loach DVD'lerini Kazananlar Belli Oldu!
    • Özgürlük Peşinde Bir Auteur: Ken Loach
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top