Hesabım
    Star Trek'ten 50. Yılına Özel Video Yayınlandı!

    Star Trek 50. yılına girerken Paramount Pictures bu güne özel bir video yayınladı!

    Atılgan'ın mürettabatının "daha önce hiç kimsenin gitmediği yerlere cesurca gitmek" için yola çıktıkları zamandan bu yana tam 50 yıl geçti! 26 Ağustos 2016 tarihinde izleyiciyle buluşan Star Trek Sonsuzluk filminin ardından 50. yılını kutlamaları kapsamında Paramount Pictures özel bir video yayınlandı!

    8 Eylül 1966'da NBC'de başlayan uzay yolu macerası Star Trek Sonsuzluk ile günümüze kadar ulaştı. Gene Roddenberry tarafından oluşturulan bilim kurgu serisi insanların galakside diğer bilinçli canlılarla bir araya gelerek Birleşik Gezegenler Federasyonu'nu kurdukları kurgusal bir 3. Dünya Savaşı sonrası bir geleceği anlatıyor.

    Fantastik yapım Star Trek Sonsuzluk ile modern uzay macerasının 3. devam halkasında dünya genelinde 300 milyon dolara yakın hasılat elde etti. 

    Star Trek Sonsuzluk'un yönetmen koltuğunda Justin Lin yer aldı ve senaryosu Pegg ve Doug Jung tarafından kaleme alındı. 

    Bu arada Star Trek 4 için de açıklamalar gelmeye başladı.

    19 Haziran'da bir araba kazası sonucu yaşamını yitiren Anton Yelchin'in seride canlandırdığı Chekov karakterinin akıbeti belli oldu. Serinin ilk filminin yönetmenliğini üstlenen, 3. filminin de yapımcısı J.J. Abrams serinin 4. filminde Chekov karakterinin ayrılacağını Toronto Sun'a açıkladı. Karakteri başka bir oyuncunun canlandırması fikrini düşünmediğini belirten Abrams, merhum Yelchin'in bundan daha iyisini hak ettiğini söyledi. Yönetmen şu anda Chekov karakterini emekli etmenin yollarını aradığını belirtti.

    Paramount Pictures'tan gelen son açıklama 2009 yapımı ilk filmi Star Trek'te boy gösteren Chris Hemsworth'ün Kaptan Kirk'ün babası George Kirk olarak tekrar seyirci karşısına çıkacağıydı. Öğrendiğimiz üzere 4. filmde Kaptan Kirk adını hep duyduğu ancak hiç tanıma firsatı yakalayamadığı babasıyla bir araya gelecek. Filmin ana kadrosunun da 4. film için geri döneceği tahmin ediliyor. J.D. Payne ve Patrick McKay'in senaryosuna imza atacağı filmde J.J. Abrams da yapım şirketi Bad Robot ile yapımcılığı üstlenecek. Serinin 4. filminin henüz bir yönetmeni ya da vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Star Trek 4'ten Müjdeli Açıklama!
    • Star Trek 4'te Chekov Yok!
    • Star Trek'in 50. Yılına Yakından Bakın!
    • Star Trek Sonsuzluk'tan Dublajlı Teaser!
    • Star Trek Sonsuzluk Vizyona Giriyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top