Hesabım
    ABD Box Office'te Taze Filmlerin Rüzgarı!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz hafta liderliği ele geçiren Sully bu hafta da yerini korudu. Listenin bu hafta vizyona giren taze yapımları ise iyi açılışlarla dikkat çekti.

    Listenin zirvesinde bu hafta da Sully yer aldı. Tom Hanks başrollü dram yapımı 2. haftasında 22 milyon dolar kazanarak en yakın rakiplerini ikiye katladı. 60 milyon dolar bütçeli yapımın gişesi şimdiden 70,5 milyon doları buldu. Listenin taze yapımlar rüzgarı 2. sıra ile başladı. Vizyonun taze filmi Blair Cadısı 5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 9,6 milyon dolar gişe yaparak bütçesini ikiye katladı. Listenin 3. sırasındaki taze yapım ise 8,2 milyon dolarlık açılış ile Bridget Jones'un Bebeği oldu. Serinin 3. devam halkası olan filmin bütçesi ise 35 milyon dolar.

    Listenin ilk üçünü takip eden yapım da yine vizyonun taze yapımlarından Snowden oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım ilk haftasında 8 milyon dolar kazandı. Listeyi yarılayan film ise gerilim yapımı Nefesini Tut oldu. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim yapımı 4. haftasında 5,6 milyon dolar kazandı. Bütçesi 10 milyon dolar olan film şimdiden bütçesini yediye katlamış durumda. Listenin 6. sırasında ise When the Bough Breaks yer aldı. Dram korku yapımı 2. haftasında 5,5 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasında ise DC'nin en sevilen kötü adamlarını bir araya getiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler yer buldu. Film 7. haftasında 4,7 milyon dolar kazanarak 175 milyon dolarlık bütçesini ikiye katlamayı başardı. 

    Listenin son 3'ünü açan yapım ise 2,6 milyon dolar ile Robinson Crusoe oldu. Animasyon yapımı 2,5 milyon dolar ile başarılı animasyon Kubo ve Sihirli Telleri takip etti. Listenin son yapımı ise 2 milyon dolarlık gişe ile Pete ve Ejderhası oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top