Hesabım
    "Yaşamak Güzel Şey" Yarışma ile Geldi!

    Müfit Can Saçıntı'nın yeni filminin adı yarışmaya dönüştü...

    Mandıra Filozofu serisi ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı, hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği yeni bir sinema filmi ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Saçıntı, “Yaşamak Güzel Şey” adlı yeni filmini duyurmak için ilginç ve eğlenceli bir yola  başvurdu. Filmi duyurmadan önce adını takipçilerinin bulması için sosyal medyada bir etkinlik  oluşturan Saçıntı’nın sevenleri ve arkadaşları arasında günler süren eğlenceli bir rekabet gerçekleşti.

    Harfler ile ipucu verdiği yarışmada filmin adı için Yakacak Kömür Koy, Yılışık Bizim Bey, Yolacak Siyah Tüy, Yalamak Güzel Şey, Yenecek Armut Soy, Yürümek Tuhaf Şey, Yutulan Kırık Ney, Yamaçtan Çabuk Kay, Yumurtan soğuk Bey gibi birbirinden ilginç tahminler yürütüldü. Bu eğlenceli rekabetin sonunda filmin adını ilk tahmin eden takipçisine söz verdiği gibi dvd ve kitap hediye eden yönetmen, “Filmin adını, Çarkı-Film adını verdiğim bu yöntem ile açıklamak istedim. Amacım takipçilerim ile keyifli bir etkinliğe imza atmaktı. Bu kadar ilgi ile karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Film süresince bu eğlenceli etkinliklere devam edeceğim. “ dedi.

    Yaşamak Güzel Şey için büyük bir heyecan içinde olduğunu dile getiren Müfit Can Saçıntı, “26 senedir bu sektördeyim. Benim çizgim belli. Olacak O Kadar yazar kadrosunda yer aldığım günden bu güne, insanları güldürürken düşündüren işler içinde yer almaya çalıştım. Bu filmde sistemin dayattığı yapay güzellikler yerine, yaşamın gerçek güzelliklerini hatırlatmak istiyorum. Böylece seyircimi mutlu etmeyi amaçlıyorum.” sözlerini ifade etti.

    Saçıntı ayrıca kendisi dışında filmde rol alacak oyuncuları de yine ilginç yöntemlerle açıklayacağını belirtti. Şimdiden filmin web sitesinde iki oyuncu için bir rekabet başlamış durumda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top