Hesabım
    Jared Leto'nun Yeni Hedefi Andy Warhol mu?

    Jared Leto'nun yeni projesi Andy Warhol biyografisi olacak.

    Karşımıza son olarak Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in yeni nesil Joker'i olarak çıkan Jared Leto'nun yeni projesi belli oldu. Yetenekli oyuncu bu kez de Pop art akımının en önemli temsilcilerinden Andy Warhol'u canlandıracak.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre Oscar ödüllü oyuncu aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da yer alacak. Filmin yapımcılığında kendisine Michael De Luca da eşlik edecek. Filmin senaryosunda ise Boardwalk Empire'ın yaratıcısı ve Para Avcısı'nın Emmy ödüllü senaristi olan Terrence Winter'ın imzası bulunacak. İsmi Warhol olarak kararlaştırılan film, Victor Bockris'in 1989 imzalı kitabı Warhol: The Biography'den beyazperdeye uyarlanacak. Leto ve De Luca kısa bir süre önce filmin haklarını satın almış ve ortak bir projeye imza atma isteklerini dile getirmişlerdi. Filmin yönetmenine dair şu an için bir bilgi bulunmuyor.

    1966'da yaptığı "Chelsea Girl" adlı filmi ile ticari salonlarda gösterilen ilk underground filme imza atmayı başarmış olan Warhol 60'lı yılların kültür ikonlarından biriydi. Etkisi günümüzde bile yoğun bir şekilde devam eden Warhol Nico ve The Velvet Underground'ı da keşfeden isim olarak biliniyor. Pop art akımı resimleri günümüzde de popülaritesini korumaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top