Hesabım
    Müthiş Bir Film'in Setinden Geriye Kalanlar...

    Müthiş Bir Film bu Cuma vizyonda!

    Merakla beklenen yerli komedi Müthiş Bir Film yarın itibariyle vizyona giriyor! Filmin setinden renkli görüntüleri sizler için derledik.

    Ali Kemal ve Vahi çocukluklarından beri arkadaşlardır. İkilinin çok da büyük bir hayali vardır; bir film çekmek ve Yeşilçam'ın ışıltılı dünyasına girebilmek... Yeşilçam sektörünün en gözde olduğu yıllarda hayallerini gerçekleştirmeye çalışan 2 çocukluk arkadaşı Ali Kemal ve Vahi hayallerini gerçekleştirmeyi kafalarına koymuşlardır. Bunun için de ellerinden geleni ardlarına koymazlar. Ancak bunun göründüğü kadar kolay olacağını düşünen gençleri ise bir sürpriz beklemektedir. Zira girmek istedikleri sektör sandıklarından çok daha karışık ve zorludur. İkili bu sektörde yollarını bulmaya ve hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken kendilerini komik senaryoların içine sokarlar...

    Müthiş Bir Film'in senaryosu Serkan Dağlı ve Emir Khalilzadeh imzasını taşırken, ikili aynı zamanda filmin farklı noktalarında da devreye giriyor. Khalilzade filmin yönetmen koltuğunda da otururken, Dağlı da filmin kadrosunda boy gösteriyor. Filmin başrollerini Gürgen ÖzMurat Eken ve Cemal Hünal üstlenirken, filmde Gaye GürselŞahika KoldemirRıza AkınDemet GülSalih UstaŞevket Süha TezelHasan ElmasHikmet Karagöz ve Füsun Demirel rol alıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top