Hesabım
    Blair Cadısı Geri Döndü!

    Blair Cadısı 3. devam halkasıyla bugün vizyona giriyor.

    1999 yapımı kült korku filmi Blair Witch Project bir yıl arayla gelen 2. devam halkasıyla beğeni uyandırmıştı. Şimdi ise 16 yıl aradan sonra tekrar geri dönüyor! Uzun bir aranın ardından gelen devam halkasında bu kez yeni bir ekibi Blair Cadısı'nın lanetine karşı mücadele ederken göreceğiz. 

    James'in kız kardeşinin kaybolmasının ardından yıllar geçse de gizem çözülememiştir. Bir grup öğrenci bu gizemi çözmek için lanetli ormana girmeye karar verir. Blair Cadısı gizemini çözmeye kararlı olan bu gençler umduklarından çok daha fazlasıyla yüz yüze geleceklerdir...

    Filmin olabildiğince gizli kalması adına çekimleri ilk filmin çekildiği Burkittsville'in tam tersi olan Vancouver'da gerçekleştirilen 3. devam halkasının ismi de ilk olarak The Woods olarak açıklanmıştı. Filmin efsaneyi devam ettiren 3. devam halkası olduğu ise filmin vizyonuna 2 ay kala, 2016 San Diego Comic Con fragmanıyla açıklanmıştı. 3. devam halkası haberi çıktığında ise Burkittsville yetkilileri işaret tabelalarını kaldırmak zorunda kaldı. Zira ilk ve 2. filmin ardından pek çok lokasyon tabelası filmin hayranları tarafından çalınmıştı.

    Ancak filmin yönetmeni Wingard, filmin serinin diğer filmlerinden önemli bir ayrıma sahip olduğunu söylüyor. Diğerleri ormanda kaybolmak ile ilgiliyken, bu film ormanda av olmayı temel alıyor. Serinin 2. filmine değil ilk filmine göndermelerde bulunan ve oradaki olayların devamını içeren film oyuncular için de zor süreçler anlamına geliyordu. Zira yönetmen, oyuncularından gerçekçi korku ifadeleri alabilmek için yüksek korna sesleri kullanmıştı.

    Shameless'tan James Allen McCuneGünbatımından Şafağa filminden Callie HernandezThe Following'ten Brandon Scott ve Valorie Curry ayrıca Corbin Reid ve Wes Robinson gibi başarılı isimleri kadrosunda toplayan yapımın yönetmen koltuğunda ise V/H/SKatliam Gecesi ve The Guest filmlerinin genç ve başarılı korku yönetmeni Adam Wingard oturuyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top