Hesabım
    Dar Elbise Adana'daki Gösterimini Yaptı!

    Dar Elbise Adana Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi.

    Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in yönetmen koltuğunda oturduğu yerli dram yapımı Dar Elbise 23. Uluslararası Adana Film Festivali'nde gösterildi. Uzun Metraj dalının yarışma adaylarından biri olan film kazanması durumunda 350.000 TL'lik ödülün sahibi olacak. Jüri başkanlığını ünlü yönetmen ve senaryo yazarı Tayfun Pirselimoğlu'nun yapacağı jüride yönetmen Emin Alper, görüntü yönetmeni Türksoy Gölebeyi ve oyuncular Hatice Aslan ile Muhammet Uzuner yer alacak.

    Genç Fransız moda tasarımcısı Lisa arkadaşı Helin'in önerisiyle kendi kasabasında bir defile yapmaya karar verir. Helin, Lisa Fransa'dan gelmeden önce ön hazırlıklara başlar ve defilede yer alacak modellerin arayışına girişir. Pek çok genç kadınla görüşüp defilede yer almaları için ikna eder ama işi düşündüğü kadar kolay değildir. Şimdi de kadınların hayatlarındaki erkekleri, babalarını, kocalarını, sevgililerini, abilerini, kardeşlerini ikna etmesi gerekmektedir. Böylece telaşlı bir karmaşa başlar ve ne yazık ki genç kadınlardan biri kaybolur. Hikâye kaybolan kız Gule’yi aramaya doğru yönelir...

    Başrollerinde Tuba BüyüküstünVeronique WuthrichCaner Cindoruk'un yer aldığı filmin kadrosunda Hazar Ergüçlü , İnanç KonukçuCanan ErgüderMenderes Samancılar gibi önemli oyuncular yer alıyor.

    Dar Elbise 28 Ekim 2016 tarihinde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top