Hesabım
    ABD Box Office'te Western Rüzgarları!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği mevcut. 2 haftadır liderliği göğüsleyen Sully bu hafta yerini vizyondaki ilk haftasını kutlayan bol yıldızlı western Muhteşem Yedili'ye bıraktı.

    Listenin zirvesinde bu hafta  Muhteşem Yedili yer aldı. Bol yıldızlı yeniden uyarlama ilk haftasında listeye zirveden giriş yaparak 35 milyon dolar ile bütçesinin üçte birini çıkarttı. Listenin 2. sırasında vizyonun bir diğer taze yapımı Leylekler yer aldı. Eğlenceli animasyon yapım ilk haftasında 21,8 milyon dolar kazandı. Listenin 3. filmi ise geçtiğimiz haftanın galibi Sully oldu. Tom Hanks başrollü dram yapımı 3. haftasında 13,8 milyon dolar kazandı.

    Listenin ilk üçünü takip eden yapım ise 4,5 milyon dolarlık hafta hasılatı ile Bridget Jones'un Bebeği oldu. Serinin 3. devam halkası olan filmin bütçesi  35 milyon dolar iken film 2. haftasında henüz 16 milyon dolar kazanabilmiş durumda. Listeyi yarılayan yapım ise Snowden oldu. Gerçek bir hikayeyi konu alan casusluk gerilimi 2. haftasında 4,1 milyon dolar ile bir sıra geriledi.Listenin 4 sıra gerileyerek 6. sırayı alan filmi ise Blair Cadısı oldu. 5 milyon dolarlık bütçesine karşılık bu hafta 3,9 milyon dolar gişe yapan film bütçesinin 3'e katlamayı başardı. Listenin 7. sırasında ise gerilim yapımı Nefesini Tut yer aldı. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim yapımı 5. haftasında 3,8 milyon dolar kazandı. Bütçesi 10 milyon dolar olan film bütçesini sekize katlamış durumda.

    Listenin 8. sırasında ise DC'nin en sevilen kötü adamlarını bir araya getiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler yer buldu. Film 8. haftasında 3,1 milyon dolar kazanarak 175 milyon dolarlık bütçesini ikiye katlamaya çok yaklaştı. Listenin 9. sırasında ise When the Bough Breaks yer aldı. Dram korku yapımı 3. haftasında 2,5 milyon dolar kazandı. Listenin son yapımı ise 1,1 milyon dolarlık gişe ile Kubo ve Sihirli Telleri oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top