Hesabım
    Filmekimi Biletleri Bu Hafta Satışa Çıkıyor!

    Filmekimi biletleri 1 Ekim'de satışa çıkacak...

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Vodafone FreeZone sponsorluğunda 15. kez gerçekleştirilen Filmekimi, bu yıl da önce İstanbullu sonra Ankara, izmir, Bursa ve Eskişehirli (ilk kez) sinemaseverlere yılın en iyi ve en güncel filmlerini sunmaya hazırlanıyor.

    Filmekimi biletlerine, 1 Ekim Cumartesi günü 10.30 itibariyle Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi, Biletix web sitesi ile Atlas ve Rexx sinemalarının gişelerinden ulaşılabilecek. Filmekimi biletleri bu yıl da hizmet bedeli eklenmeden satışa sunulacak.

    İstanbul:

    1 Ekim Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi, Biletix web sitesi ile Atlas ve Rexx sinemalarının gişelerinden satışa sunulacak. 

    Lale üyeleri bu yıl da biletlerini %25'e varan indirimlerle öncelikli olarak alabilecekler. Siyah Lale üyeleri için 27 Eylül, Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için 28, 29 ve 30 Eylül olarak açıklandı.

    Ayrıca bu yıl da Vodafone FreeZone’lu olanlar Filmekimi’ne 1 bilet aldıklarında 2. biletleri hediye olacak. 

    Filmekimi gösterimleri ise İstanbul’da bu yıl Beyoğlu’nda Beyoğlu ve Atlas,Kadıköy Rexx Sineması ve Nişantaşı City’s Cinemaximum’da yapılacak. 

    İstanbul Dışı:

    1 Ekim Cumartesi günü Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi, Biletix web sitesi ve Filmekimi sinemalarının gişelerinden satışa sunulacak. Vodafone FreeZone’luların İstanbul dışındaki illerde de Filmekimi’ne 1 bilet aldıklarında 2. biletleri hediye olacak. 

    Biletler Fiyatları:

    Filmekimi İstanbul gösterimlerinin hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) sadece 8 TL. Tüm 19.00 ve 21.30 seansları ile hafta sonu tüm seanslar tam 19 TL, indirimli 14 TL.

    Filmekimi Ankara tüm seanslar tam 15 TL, öğrenci 13 TL,

    Filmekimi İzmir tüm seanslar tam 15 TL, öğrenci 12 TL,

    Filmekimi Bursa tüm seanslar tam 12 TL, öğrenci 10 TL,

    Filmekimi Eskişehir tüm seanslar tam 9 TL, öğrenci 7 TL.

    Ayrıntılı bilgi için: filmekimi.iksv.org

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top