Hesabım
    The Sea of Trees Yeni Vizyon Tarihini Aldı!

    Dram türü film 18 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek.

    Başrollerine Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey ve 2 Oscar adaylığı bulunan yıldız Naomi Watts'ı oturtan dram yapımı The Sea of Trees ertelenmesinin ardından yeni vizyon tarihini aldı.

    Filmin yönetmen koltuğunda dram türünün öne çıkan örneklerine imza atan Gus Van Sant oturuyor. Başarılı yönetmen Can Dostum ve Milk filmlerine imzasını atarak 2 Oscar adaylığı kazanmıştı. Senaryosunu Toprağın Altında filminin senaryosunda kalem sallayan Chris Sparling'in üstlendiği filmin kadrosunda ise Uzak Doğu'nun Hollywood'ta kattığı en önemli isimlerden biri olan Ken Watanabe, çoğunlukla dizilerden tanınan Katie Aselton ve Jordan GavarisBüyük Gözler filminde boy göstermiş olan James Saito, Hollywood'un taze keşiflerinden Owen BurkeSusan Garibotto ve Jeffrey Corazzini de yer alıyor. 

    Film intihar etmek için Fuji Dağı'nın eteklerinde bulunan Aokigahara Ormanı, nam-ı diğer İntihar Ormanı'na gelen Arthur Brennan'ın hikayesini anlatıyor. Ormanda kendisi gibi yolunu ve umudunu kaybetmiş olan Japon Takumi Nakamura'yla karşılaşan adam hayatının değerini ve yaşama isteğinin bitip bitmediğini sorgulamaya başlıyor.

    Dram yapımı 18 Kasım 2016 tarihinde ülkemizde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top