Hesabım
    Keeping Up With The Joneses'tan Klip Geldi!

    Keeping Up With The Joneses 31 Mart 2017'de vizyonda!

    Merakla beklenen yepyeni komedi Keeping Up With The Joneses'dan yeni klip geldi. Gelen klipte biri casus, biri ev hanımı olan iki kadının yüzleşmesini izliyoruz.

    Başrollerini Mad Men'in Don Draper'ı Jon Hamm ve DC'nin yeni Wonder Woman'ı Gal Gadot'un üstlendiği casusluk komedisinin yardımcı rollerinde ise Felekten Bir Gece'nin Alan'ı Zach Galifianakis ve sevilen oyuncu Isla Fisher boy gösteriyor. Yönetmenliğini Adventureland'e imza atan Greg Mottola'nın yaptığı filmin senaryosunda ise Macbeth ve Assassin's Creed gibi Justin Kurzel imzalı büyük yapımların senaryosunda kalem oynatan Michael LeSieur imzası var. Filmin kadrosunda Maribeth MonroeMichael LiuJeff Chase ve Amy Parrish de yer alıyor.

    Casusluk komedisi türü filmde bir banliyö çifti evlerinde sakin bir hayat sürmektedir. Mutlu bir ilişkileri vardır ve hayatlarında çok da heyecanlı olaylar olmamaktadır. Ancak günün birinde yanlarındaki eve görünüşte mükemmel bir çift taşınır. Sakin çiftin tam tersi olan bu yeni komşular oldukça tutkulu ve gizemlidir. İlgi çekici olan bu yeni komşuları hakkında gerçeği öğrendiklerinde, sakin çift için her şey değişir. Komşularının hükümet casusu olduğunu öğrendiklerinde başlarına büyük bir bela alırlar, zira uluslararası casusluk komplosunun ortasında kalakalmışlardır...

    Yepyeni komedi Keeping Up With The Joneses 31 Mart 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top