Hesabım
    Max Steel'den Yepyeni Poster Geldi!

    Max Steel 14 Ekim'de sinemalarda!

    Süper kahraman Max Steel ekranlardan beyazperdeye geçiş yapıyor! Çok yakında vizyona girecek olan fantastik yapımdan yepyeni poster yayınlandı!

    Genç Max McGrath'in hayatı her gencinki gibidir. Hayatının sıradan akışında yaşayan Max bir anda kendiyle ilgili çok inanılmaz bir şeyin farkına varır; Max'in vücudu dünyadaki en güçlü enerjiyi üretebilmektedir. Bu enerjiyi kullanabilmesi için tek yol da Steel adlı gizemli bir dünyadışı tekno-organik varlıkla birleşmesidir. İki varlık ihtiyaç sebebiyle birleşmelerinin ardından sıkı bir takım olurlar. Birlikte çalışarak üstün güçleri ile birbirlerini eğitirler, güçlerini birleştirerek bir süper kahraman haline gelirler. İkilinin şimdi el ele vererek dünyayı uzaylı saldırganlara karşı korumaları ve bu süreçte geçmişin sırlarını da çözmeleri gerekmektedir...

    Ölüm Fısıltısı filminin yönetmeni olarak tanıdığımız Stewart Hendler'ın yönetmen koltuğunda oturduğu fantastik macera filminin senaryosunda ise Christopher Yost imzası var. Filmin başrolünü Ben Winchell üstlenirken, kadroda Josh BrenerMaria BelloAndy GarciaAna VillafañeMike Doyle ve Phillip DeVona gibi isimleri görmek mümkün.

    Max Steel 14 Ekim'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top