Hesabım
    Murder on the Orient Express'in Kadrosu Genişliyor!

    Johnny Depp ve daha fazlası...

    Polisiye romanların ölümsüz ismi Agatha Christie'nin polisiye - gerilim başyapıtı olan Orient Ekspresi Cinayeti romanının beyazperde uyarlamasının yapılacağı yakın zamanda duyurulmuştu. Filmin kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

    20th Century Fox yapımı olacak olan filmin kadrosunda sevilen oyuncu Johnny Depp, deneyimli oyuncu Michelle Pfeiffer ve Rey karakteri ile tanınan Daisy Ridley şu an için kesinleşen isimler arasında yer alıyor. Filmin yönetmenliğini üstlenmesine ek olarak son olarak Sindirella filmiyle takipçilerinin karşısına çıkan yönetmen Kenneth Branagh da ünlü hayali dedektif Hercule Poirot rolünü üstlenecek. Depp Ratchett karakterine, Pfeiffer Bayan Hubbard'a ve Ridley de Mary Debenham'a hayat verecek.

    Bu isimlerin yanı sıra Oscar ödüllü Judi Dench Prenses Dragomiroff, Lucy Boynton Kontes Andrenyi, Tom Bateman Bouc, Tony ödüllü Derek Jacobi Masterman, Michael Peņa Marquez ve Leslie Odom Jr. da Doctor Arbuthnot karakterini canlandıracak.

    1935 yılında geçen öykü; İstanbul'dan yolculuğuna başlayan bir ekspres treninin içinde işlenen cinayetin dedektif Hercule Poirot'un tarafından aydınlatılmasını konu alıyor. 

    Murder on the Orient Express filminin çekimleri Kasım ayında Londra'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top