Hesabım
    War for the Planet of the Apes Filmi New York Comic Con'a Hazırlanıyor!

    War for the Planet of the Apes Comic Con'a hazırlıklarını sürdürüyor!

    War for the Planet of the Apes filminin vizyonuna henüz aylar var ama filmi bekleyen hayranların iştahı şimdiden kabarmış durumda!

    Geçtiğimiz hafta comingsoon.net sitesinde paylaşılan bir habere göre yönetmen Matt Reeves ve yapımcı Dylan Clark New York'ta düzenlenecek Comic Con'da filme özel bir etkinliğin müjdesini verdiler. Daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış kamera arkası görüntüler Comic-Con'a katılacak hayran kitlesini bekliyor! 

    Comic-Con kapsamındaki etkinlik 6 Ekim Perşembe günü saat 20:30 – 21:30 arası Regal E-Walk Theater salonunda gerçekleştirilecek. 

    Gişe hiti serinin son halkası olan In War for the Planet of the Apes filminde Sezar ve beraberindekiler insanlarla acımasız bir savaşta karşı karşıya gelirler. Fakat Sezar'ın ordusu büyük kayıplar verir. Kendisini ordusuna ve halkına karşı sorumlu hisseden Sezar, Colonel ile birebirde yüzleşmek için yola koyulur. Şimdi iki ırkın da geleceğinin kaderi bu yüzleşmeye bağlıdır. 

    Sevilen serinin son filminde oyuncu kadrosunda Andy Serkis'in yanı sıra  Woody HarrelsonSteve ZahnTerry Notary ve Karin Konoval yer alıyor. 

    Film Amerika ile ülkemizde eş zamanlı olarak 14 Temmuz 2017'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top