Hesabım
    Doktor Strange'ten Yeni Hareketli Poster Geldi!

    Doktor Strange'in büyülü madalyonu iş başında!

    Marvel Studios bu hafta Doktor Strange'ten birçok yeni görüntü yayınlayarak hayranlarını sevindirdi. Merakla beklenen Doktor Strange'in ünlü madolyonuna yakından bakacağınız hareketli poster yayınladı! 

    Through the mystic arts we harness energy and shape reality. #DoctorStrange

    Marvel Studios (@marvelstudios) tarafından paylaşılan bir video ()

    Sherlock'un yıldızı Benedict Cumberbatch'in ünlü Doktor Strange'i, Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton'ın çizgi romanın orjinalinde Asyalı, yaşlı bir adam olarak resmedilen karakter Ancient One'ı, Mads Mikkelsen'ın filmin kötü adamını ve 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor'un Baron Mordo'yu ve Rachel McAdams'ın da doktorun meslektaşı bir cerrahı canlandıracağı yapım başarılı cerrah Stephen Vincent Strange'in geçirdiği bir trafik kazası sonucunda elindeki sinirler zarar görünce artık mesleğini yapamaz hale gelmesi ile başlıyor. Tüm yaraları iyileştirebilen, Tibet'te yaşamakta olan Ancient One adlı büyücünün varlığını öğrenmesi onun için yeni bir umut oluyor. 

    Kadrosunda Pawn Sacrifice filminden Michael StuhlbargTransparent dizisinin yıldızı Amy Landecker ve Scott Adkins'i de bulunduran yapımın senaryosunu ise Prometheus ve Passengers filminin senaristi Jon Spaihts, yönetmenliğini ise Scott Derrickson üstleniyor. Büyü dünyasını ve alternatif boyutları keşfeden Doktor Strange'in hikayesi 4 Kasım 2016'da ülkemizde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Doktor Strange'in Oyuncakları Geliyor!
    • Doktor Strange Empire'ın Kapağına Çıktı!
    • Doktor Strange'ten Yepyeni Kareler!
    • Doktor Strange'ten Yeni Karakter Posterleri Geldi!
    • Doktor Strange'ten Yeni IMAX Poster Geldi!
    • Doktor Strange'ten Daha Fazla Hareketli Karakter Posteri!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top