Hesabım
    Jurassic World 2 Daha Korkutucu Olacak!

    Merakla beklenen devam filminin senaristi konuştu...

    1993 yılından beri fantastik-bilim kurgu kategorisinin önemli yapı taşlarından biri olan Jurassic Park serisinin gişe başarısıyla büyüleyen son devam halkası Jurassic World’ün ikinci filmi için ilk filmin yönetmeni ve yeni filmin senaristlerinden Colin Trevorrow, filmin ilk filme göre daha gerilimli ve korkutucu olacağını söyledi.

    Trevorrow film için, “İkinci filmin çok daha fazla korkutucu ve gerilimli olacağını söyleyebilirim. Yeni filmin tasarımları için sıfırdan hazırlıklar yapıyoruz. Hikâye ile daha iyi bir uyum sağlasın diye çalışıyoruz. J.A. Bayona’nın bu filmi yönetmesi için çok baskı yapıyorum. Bence onun yetenekleri ile yeni film muhteşem olabilir.” açıklamasında bulundu. Ayrıca Trevorrow bu yılın başlarında yeni film için, "Bu sefer birkaç dinozorun insanları bir adada kovaladığı bir film düşünmüyoruz. Bu fikir çok hızlı bir şekilde eskiyor.” şeklinde de konuşmuştu.

    Filmin yönetmen koltuğuna İspanyol yönetmen J.A. Bayona oturacağı konuşuluyor. Bayona, Kıyamet Günü (2012), Yetimhane (2007), Canavarın Çağrısı (2016) gibi filmleri ile tanınıyor.

    Çekimleri 2017 yılının Şubat ayında Londra ve Hawaii’de başlayacak olan filmin başrol oyuncusu olan ünlü aktör Chris Pratt, geçtiğimiz günlerde filmin senaryosu hakkında attığı bir tweette senaryonun harika olduğunu dile getirmişti.

    Haziran 2018'de vizyona girecek olan filmde Chris Pratt'ın canlandırdığı Owen Grady ve Bryce Dallas Howard'ın canlandırdığı Claire Dearing karakterleri ilk filmde olduğu gibi yine boy gösterecek. İlk filmde yönetmen koltuğuna oturan Colin TrevorrowDerek Connolly ile birlikte senaryoyu üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top