Hesabım
    Paterson Filminden Yeni Poster Geldi!

    Jim Jarmusch'un son filmi Paterson'dan yeni poster yayınlandı!

    Başrollerinde Tilda Swinton ve Tom Hiddleston’ın yer aldığı Only Lovers Left Alive ile dikkatleri üzerine çeken Jim Jarmusch'un son filminden yeni poster geldi! Yaklaşık üç yıllık bir çalışmanın ardından yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Star Wars: Güç Uyanıyor filminde Kylo Ren isimli kurgusal karakteri canlandıran Adam Driver, Golshifteh Farahani, Kara Hayward yer alıyor. 

    Paterson gün içerisinde basit rutini olan bir adamdır. Her gün şöforlük yaptığı otobüsüyle şehri turlar, akşam köpeğini gezdirdikten sonra bara gider, sevgilisi Laura ile sıradan ama huzurlu bir hayat sürdürür. Ve tüm bu süreçte basit ama etkileyici şiirler yazar. Laura ise evle sınırlandırdığı hayatına renk katmak için her gün farklı uğraşlar arayan, hafif çılgın bir kadındır. Paterson ve Laura farklı karakterlerine rağmen birlikte bir hayat sürdürmeyi başarırlar.

    Küçük ve şiirsel detayları ile seyircilerin, gösterildiği Cannes ve Toronto Film Festivalleri’nde eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan film 17 Kasım 2016 tarihinde Almanya'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top