Hesabım
    Bir Baba Hindu Box Office'i Fethetti!

    Haftalar sonra bir yerli film zirvede!

    Türkiye gişe verilerine göre 30 Eylül-2 Ekim'de box office listesinde değişiklik oldu. Geçtiğimiz hafta zirveyi kapan Suikast bu hafta yerinden oldu. Listenin yeni galibi ise haftalar sonra bir yerli film oldu.

    Bu haftanın galibi yerli komedi Bir Baba Hindu oldu. Türk sineması ile Bollywood'u bir araya getiren komedi filmi açılışını 181.336 seyirci ile yaptı. Böylece film, en yakın rakibinin 3 katından fazla seyirci çekmiş oldu. Listenin 2. sırasında ise yine taze bir film yer aldı. Tim Burton imzalı Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları açılışını 50.586 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında ise Leylekler yer aldı. Animasyon yapım haftasonunda 47.612 seyirci ile ikinciliği az bir farkla kaçırdı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise Suikast oldu. Başarılı bir çizgi izleyen aksiyon filmi 5. haftasında 42.366 seyirci tarafından izlendi. Listeyi yarılayan film vizyondaki 5. haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori oldu. Başarılı animasyon bu hafta 27.239 seyirciye ulaştı. Kötü hafızalı balığımızın macerası böylece 5. haftasında 6.867.680 TL gişe yapmış oldu. Listenin 6. sırasında Amerika'yı kasıp kavuran western türü yeniden uyarlama Muhteşem Yedili yer aldı. Film 21.014 kişi tarafından izlendi. Listenin 7. filmi ise vizyonun taze yapımlarından Deepwater Horizon: Büyük Felaket oldu. Petrol faciasını konu alan uyarlama yapım haftasonunu 19.133 seyirci ile kapattı.

    Listenin son 3'ünü açan yapım ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan El Değmemiş Aşk oldu. Romantik komedi 17.685 kişiye ulaştı. Listenin 9. sırasında 14.366 seyirci ile romantik yapım Çok Uzak Fazla Yakın yer alırken, son sırasında ise 12.709 seyirciyle Tom Hanks başrollü Sully yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top