Hesabım
    Guardians of the Galaxy, Disney'de!

    Walt Disney’den Joe Rohde yeni projeyi duyurdu...

    Disney Parks sinemaseverleri ve maceraseverleri sevindirecek projeleri “Disney Parks sinemaseverleri ve maceraseverleri sevindirecek bir proje olan Guardians of the Galaxy: Mission Breakout’u duyurdu.

    Walt Disney’de görsel yaratıcı işlerden sorumlu olan Joe Rohde, dün yayınladıkları videoda projenin detaylarını anlattı. Rohde’un anlattıklarına göre, “The Twilight Zone Tower of Terror“ olarak bilinen yapının yerine yapılacak bu proje bir macera parkuru şeklinde olacak ve içerisinde küçük orijinal hikâye dokunuşları bulunacak. Uzun, devasa, depo ve müze gibi olacak olan bu yapının içerisinde The Collector'ın sahip olduğu eşyaları görmek mümkün olacak. Guardians of the Galaxy ekibi ziyaretçiler yapının içerisinde gezerken kafeslerde hapsolmuş halde bulunacaklar ve ziyaretçiler Rocket'ın bu kafeslerden kaçmak ve mekanı dağıtmak için yaptığı planlara, çabalara şahit olacak.

    Guardians of the Galaxy: Mission Breakout, Disney California Macera Park’ında 2017 yazında açılacak.

    Çekimleri geçtiğimiz Haziran ayında tamamlanan  Guardians of the Galaxy Vol. 2, ülkemizde 28 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Guardians of the Galaxy 2 Kadrosuna Yeni Takviye!
    • Guardians of the Galaxy 2 Setinden Yeni Görüntüler!
    • Guardians of the Galaxy 2 Setinden Yeni Görüntüler!
    • Guardians of the Galaxy 2'nin Çekimleri Bitti!
    • Guardians of the Galaxy 2 Filminden Tasarımsal Kare Geldi!
    • Guardians of the Galaxy 2 Filminde Yondu Portresi Ortaya Çıktı
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top