Hesabım
    Ekim’de Sonbaharın Tadı SineBU’da!

    SineBU sonbaharın tadını 5 yeni film ile çıkarıyor.

    Boğaziçi Üniversitesi sinema salonu SineBU Ekim'de de dopdolu! Sonbahar için 5 filme yer veren seçkisi ile sinema salonu yeniden sinema keyfi yaşatacak.

    Türkiye coğrafyasından esintiler sunan Derviş Zaim'in son filmi Rüya, Saraybosna Film Festivali'nin parlayan yıldızı Albüm, dünya galası 66. Berlin Film Festivali Panaroma Special bölümünde yapılan Ansızın, Fatih Akın imzalı eğlenceli yol filmi Elveda Berlin ve Songül Öden başrollü dram yapımı Rüzgarda Salınan Nilüfer filmleri ilk kez SineBU izleyicisiyle buluşuyor. Türkiye'nin bu yılki Yabancı Dilde En İyi Film Oscar adayı Kalandar Soğuğu ise son gösterimleriyle SineBU’ya konuk oluyor.

    Ayın ilk haftası izleyiciyle buluşacak olan Rüzgarda Salınan Nilüfer'i Ekim’in üçüncü haftasından itibaren seyircisini bekleyen Elveda Berlin ve Ansızın takip edecek. Ekim ayının son haftası SineBU perdesi Derviş Zaim imzalı Rüya filmi ile seyircileri buluşturacak. 69. Cannes Film Festivali’nde yarışan tek Türk filmi olan Albüm ise 2 Kasım'da yapılacak ön gösterimi ile Kasım ayının programında yer alacak. Kalandar Soğuğu ise, Ekim ayının ilk iki haftası kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için vizyonda olacak.

    Detaylı program için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top