Hesabım
    Joker Sinema Kış Gösterimleri Başlıyor!

    Kışın ilk gösterimi yarın akşam gerçekleşecek!

    "Joker Sinema" kış sezonunda da film gösterimlere devam ediyor. Taksim'de yer alan Joker'de gerçekleşen film gösterimlerinin yarınki durağında Göz filmi yer alıyor.

    2013 yapımı korku filminde başrolleri Doctor Who'nun Amy Pond'u Karen Gillan ve Hollywood'un aranan yeteneklerinden Brenton Thwaites paylaşıyor. Kabustan Gelen ve Absentia gibi başarılı korku filmlerinin yönetmeni Mike Flanagan'ın elinden çıkma korku yapımının Joker'deki gösterimi yarın akşam 19:30'da başlayacak. Girişleri ücretsiz olan etkinlik ile sinemaseverler hem Joker'in renkli ortamının keyfini sürecek hem de film keyfinden geri kalmayacak!

    Joker'in işletmecisi Serkan Altın gösterimle ilgili olarak; "Gösterim için çok heyecanlıyız. Kış mevsiminde de sinemaseverleri ve müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz. Bu haftanın gösterimi olarak Flanagan imzalı Göz filmini seçtik, seyircilerin ve müşterilerin de beğeneceğini umuyoruz. Filme gelen sinemaseverlere indirimler de sağlanıyor. Bu tarz film gösterimi etkinliklerimiz kış aylarında da devam edecek" diye konuştu.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top