Hesabım
    Lindsay Lohan'ın Türkiye Turu Devam Ediyor!

    Ünlü Hollywood yıldızı Türkiye'de!

    Geçtiğimiz hafta Sultanbeyli'de yaşayan Suriyeli bir aileyi ziyarete gelen Hollywood yıldızı Lindsay Lohan'ın Türkiye turu devam ediyor. 

    Geçtiğimiz hafta Suriyeli Hüseyin ailesini ziyarete gelen yıldız çocuklara oyuncaklar getirmiş ve aileyle oturup konuşmuştu. Ardından Bodrum'a geçen Lohan, tekne gezisi sırasında parmağından yaralanmıştı. Ancak söz verdiği gibi tekrar Sultanbeyli'ye geri dönen yıldız aileyi tekrar ziyaret etti. Ailenin yaşadıklarının kendisini çok etkilediğini bu nedenle ikinci kez ziyaret etme ihtiyacı duyduğunu aktaran Lohan, şunları kaydetti: "Daha önce ziyaret ettim, bugün buraya tekrar geldim. Çünkü kol ve bacağından yaralanan bir babanın üç çocuğuna hem anne hem baba olması çok etkileyici. Biz sanatçılar sosyal medyayı kullanarak Suriye’de yaşanan drama dikkat çekmeye çalışmalıyız. Dünyayı bu konuda uyarmamız lazım. Bu bir ya da iki kişiyle olmaz."

    @a_boynukalin #RefugeesWelcome #Turkey and #Compassion Meet the Hussein Family. The father, Mohammad, was injured severely in Aleppo and his wife left him and her three kids after they migrated to Turkey. The lovely girl is Heya (9) and her twin brother is Leys. The Sultanbeyli Municipality is covering their rent and kitchen expenses but the conditions of the house are very bad. The older brother was not in the house with us because although he is 17, he had to work in order to take better care of his family. #theworldisbiggerthan5

    Lindsay Lohan (@lindsaylohan) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    "Bütün dünyanın kayıtsızlığına rağmen Türkiye çok güzel bir şekilde ev sahipliği yapıyor. Onun için de daha önce 'Dünya 5'ten büyüktür' ifadesini kalın kalın harflerle çizdim. Dünyada bir çok ülkenin yapamadığını Türkiye yaptı" diyen ünlü isimin ziyaretine Hüseyin ailesi de çok sevindi. Baba Hüseyin, ''Benim geleceğe dair hiçbir umudum yoktu, çocuklarım için yaşıyordum ama Lohan, bizim hayatımızın akışını değiştirdi'' dedi.

    I can't forget Heya whom I met during my visit to the Hussein family. She couldn't care less about our gifts to her, whose mother has gone. She held me more and more tight when she sat on my lap. I sniffed her hair, took her hands and held her tight. I understood at that moment once again that we can do more for each other, that we should do more for each other. And we can start by giving support to #Turkey which did its part in this huge human tragedy called Syria by welcoming 3 million refugees. We should do more, starting today... #RefugeesWelcome #MassacreinAleppo #theworldisbiggerthan5 #love not #ignorancekills

    Lindsay Lohan (@lindsaylohan) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Kaynak: Anadolu Ajansı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top