Hesabım
    Ocean’s 8 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Bu sefer kadınları temel alacak olan Ocean’s 8, Amerika'da 8 Haziran 2018'de vizyona girecek.

    Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı şarkıcı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna'yı barındıran Ocean's Eight filminin vizyon tarihi Amerika için belli oldu.

    George Clooney, Julia Roberts ve Brad Pitt gibi pek çok başarılı ismi bünyesinde barındıran Ocean's Eleven filmi baz alınarak hayata geçirilen filmin Amerika vizyonu 8 Haziran 2018 olarak belirlendi. Bu kez usta dolandırıcılar olarak kadınları göreceğimiz filmin yönetmen koltuğunda ise Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross oturuyor. Ross aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Olivia Milch imzası var.

    Suç dünyasındaki erkek egemenliğine baş kaldıran yeni yapımda, elebaşı Danny Ocean'ın dengi olan kadın başrolü ise ünlü oyuncu Sandra Bullock üstlenecek. Filmin yapımcıları arasında önceki serinin Danny'si George Clooney de bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Hollywood'tan Son Haberler! Angry Birds 2, Ocean’s 8, Inner City...
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top