Hesabım
    Gandalf'ı Bir de Belgeselde Seyredin!

    Usta oyuncu Sir Ian McKellen'ın belgeseli geliyor.

    Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı Sherlock Holmes'un yaşlılığı ve X-Men serisinin Magneto'su Sir Ian McKellen'ın belgeseli geliyor. Usta oyuncunun uzun kariyerine odaklanan belgesel yapım McKellen: Playing the Part ismini taşıyacak.

    Geçtiğimiz yıl yayınladığı ilk uzun metrajı Chicken‘la hatırlanan İngiliz yönetmen Joe Stephenson'ın imzasını taşıyacak olan belgesel yapım McKellen'la yapılan 14 saatlik röportajlardan kesitler sunacak. Belgeselde ayrıca McKellen'ın kariyerinin erken döneminden kesitler, hayatının evrelerini gösteren canlandırmalar ve özel koleksiyonundan daha önce görülmemiş kareler de yer alacak. “Gods and Monsters” (1999) ve “Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” (2002) ile 2 kere Oscar'a aday gösterilen ünlü oyuncu 5 kere de Emmy ödüllerinde aday oldu.

    "Sinemaseverlerin çoğu onu Magneto ya da Gandalf olarak tanıyor. Bu belgesel onlara İngiltere'nin kuzeyindeki mütevazı çocukluğundan Tony ödülü sahibine, cinsel tercihleri hakkında açıkça konuşan ilk aktörlerinden biri olmaktan dünyaca tanınan Oscar adayı bir oyuncu olmaya dek süren inanılmaz ve ilham verici hikayesini öğrenme şansı sunacak" diyen yönetmen Stephenson, yaptıkları 14 saatlik röportajlarda McKellen'ın daha önce hakkında konuşmadığı pek çok konuya değindiklerini de belirtti. 

    Filmin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top