Hesabım
    Adıyla Kült Oldu

    Samuel L. Jackson'ın yılanları kendi fanlarını yarattı

    New Line'ın David R. Ellis yönetmeliğinde sinemalara gelecek filmi Snakes on a Plane'den daha önce bahsetmiştik. Eğlence endüstrisinden gelen haberlere bakılırsa film şimdiden, herkesin oldukça saçma bulduğu ismiyle hayran kitlesini yarattı.

    New Line geçtiğimiz yılın başında filmin ismini Pacific Air Flight 121 olarak değiştirmeye niyetlenmişti. Ancak Wired'ın bildirdiğine göre en büyük muhalif Samuel L. Jackson olmuş. Çünkü ünlü aktörün filme katılmasındai en büyük neden oldukça tuhaf bulunan bu isimmiş.

    Filmin korkunç adıyla büyük bir zafere imza atacağını düşünen Jackson çok da yanılmış görünmüyor. Çünkü eğlence sektörü bu isim üzerine üretilmiş bir çok şeyden para kazanmaya başladı bile.

    Mafya aleyhine tanıklık yapacak bir adam, mahkemeye götürülmek üzere uçağa bindirilir. Elindeki son şansı kullanmak isteyen mafya da infazın uçakta gerçekleştirilmesi kararını verir. Uyanık tetikçi FBI ajanlarının dikkatini dağıtmak ve uçakta kargaşa yaratmak üzere kargo bölümüne zehirli yılanlar yerleştirilir. Amacı yılanlar uçağa dağıldığında doğacak kargaşadan faydalanıp tanığı öldürmektir.

    Posterleri, şarkıları ve logolu ürünleriyle New Line'a büyük gelir sağlaması beklenen filmi siz de merak etmeye başladıysanız aşağıdaki resimlere göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top