Hesabım
    Bir Baba Hindu'nun Box Office Egemenliği Sürüyor!

    Bir Baba Hindu 2. haftasında da zirvede...

    Türkiye gişe verilerine göre 7-9 Ekim'de box office listesinde zirve değişmedi. Geçtiğimiz hafta zirveyi kapan Bir Baba Hindu bu hafta da zirveyi bırakmadı. Haftanın ilk 10 filminin yarısı ise vizyonun taze yapımlarından çıktı.

    Bu haftanın galibi de geçtiğimiz hafta olduğu gibi yerli komedi Bir Baba Hindu oldu. Türk sineması ile Bollywood'u bir araya getiren komedi filmi 2. hafta kapanışını 136.683 seyirci ile yaptı. Böylece film, en yakın rakibinin neredeyse 3 katı fazla seyirci çekmiş oldu. Listenin 2. sırasında ise taze bir film yer aldı. Yerli komedi Yok Artık'ın bir yıl arayla gelen devam halkası Yok Artık 2 açılışını 52.340 seyirci ile yaptı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise Tim Burton imzalı Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları oldu. Fantastik macera 2ç haftasında 51.796 seyirci çekti. 

    Listenin 4. sırasında ise Leylekler yer aldı. Animasyon yapım haftasonunda 35.007 seyirci ile bu hafta itibariyle ilk 3'ten çıkmış oldu. Listeyi yarılayan yapım ise gizem gerilim yapımı Trendeki Kız oldu. Emily Blunt başrollü yapım açılışını 32.098 ile yaptı. Listenin 6. sırasında ise ise Suikast yer aldı. Başarılı bir çizgi izleyen aksiyon filmi 7. haftasında 31.901 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. filmi ise fantastik dostluk macerası Pete ve Ejderhası oldu. Ejderha Elliott ile küçük yetim Pete'in dostluğunu işleyen yapım ilk haftasında 29.904 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. sırasında 25.673 seyirci ile animasyon yapım Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş? yer alırken, listenin 9. filmi ise Deepwater Horizon: Büyük Felaket oldu. Petrol faciasını konu alan uyarlama yapım haftasonunu 18.742 seyirci ile kapattı. Listenin son sırasında ise 16.579 seyirci ile Bayram Abi yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top