Hesabım
    Uluslararası Edirne Film Festivali Kasım'a Ertelendi!

    2. kez düzenlenen U.E.F.F. (Uluslararası Edirne Film Festivali) Kasım ayına ertelendi...

    Ekim 2016’da düzenlenmesi planlanan 2. Uluslararası Edirne Film Festivali, bazı zorunlu nedenlerden dolayı 18 –24 Kasım 2016 tarihleri arasına ertelendi.

    Uluslararası Edirne Film Festivali Uluslararası Uzun Film, Ulusal Uzun Film,  Kısa Film ve Belgesel Film Yarışmalarının şartnamelerinde, başvuru koşul ve tarihlerinde değişiklikler oldu.

    Tüm yarışmalar için son başvuru tarihi 21 Ekim 2016 Cuma gününe kadar uzatıldı. Yarışma başvuruları dijital olarak alınacak ve filmlerin yalnıza şifreli online izlenebilir linkleri kabul edilecek. Daha önce başvuru yapmış filmlerle festival program merkezi iletişime geçecek ve yeni yönetmeliklere uygun eksik belge ve bilgileri talep edecek. Diğer değişikler ve gerekli belgelerle ilgili bilgiye festivalin resmi web sitesindeki “Başvurular” sekmesi altından ulaşılabilir. Film Programı ve yarışma ön eleme sonuçları Kasım ayının ilk haftasında düzenlenecek olan basın toplantısında açıklanacak. Balkan ülkeleri sinemalarından filmler Uluslararası Uzun Film yarışması kapsamında jüri karşısına çıkacak.  Yarışma sonucunda bir film “Günebakan En İyi Uluslararası Film” ödülünün sahibi olacak.

    Türk sinemasının en yeni filmlerinin yarışacağı Ulusal Uzun Film Yarışması kapsamında “En İyi Film” , “En İyi Yönetmen”, “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Erkek Oyuncu” olmak üzere 4 dalda Günebakan Ödülü sahiplerini bulacak. Uluslararası Kısa Film Yarışmasında yarışacak olan filmlerden biri “Günebakan En İyi Kısa Film Ödülüyle” ödüllendirilecek.  Uluslararası Belgesel Film Yarışmasında yarışacak olan filmlerden biri “Günebakan En İyi Belgesel Film Ödülüyle” ödüllendirilecek.  Ödül töreni festivalin son günü Edirne’de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top