Hesabım
    American Pastoral Filminden Poster Geldi!

    Ewan McGregor'ın hem yönetip hem de başrolünde yer aldığı American Pastoral filminden poster geldi!

    Ewan McGregor'un hem yönettiği hem de başrolünde yer aldığı Lionsgate ve Lakeshore Entertainment'ın son filmi American Pastoral'dan poster geldi!

    Ünlü oyuncu Ewan McGregor'ın ilk yönetmenlik denemesi olan American Pastoral filmi Phillip Roth'un Pulitzer ödüllü romanını temel alıyor. Senaryosu John Romano tarafından yazılan filmin oyuncu kadrosunda ise McGregor'un yanı sıra Jennifer ConnellyDakota FanningDavid StrathairnPeter RiegertUzo Aduba ve Valorie Curry yer alıyor.

    Dışarıdan mükemmel görünen bir aileye odaklanan yapım eskiden okulun yıldız atleti, şimdi ise başarılı bir işadamı olan Seymour “Swede” Levov ve ailesini yavaş yavaş keşfetmemizi sağlıyor. Eski güzellik kraliçesi olan karısı ve ergenlik çağındaki kızıyla mutlu bir hayat süren Levov'un mutluluğu bir gün kızının ortadan kaybolmasıyla bozuluyor. Kızının vahşi bir siyasi terör eylemi gerçekleştirmekle suçlandığını öğrenen baba ne olursa olsun kızını bulmaya karar veriyor. Ancak bu arayış sürecinde keşfettikleri hayatını derinden sarsıyor.

    American Pastoral 28 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • American Pastoral Filminden Fragman Geldi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top