Hesabım
    ABD Box Office'te Bu Hafta da Zirve Değişti!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği mevcut. Geçtiğimiz hafta zirveye oturan Trendeki Kız bu hafta yerini Hesaplaşma'ya kaptırdı.

    Listenin zirvesinde bu hafta gerilim türü Hesaplaşma yer aldı. Ben Affleck ve Anna Kendrick'i bir araya getiren yapım açılışını 24,7 milyon dolar ile yaparak en yakın rakibini ikiye katlamayı başardı. Listenin 2. sırasında sevilen komedyen Kevin Hart'ın yeni yapımı yer aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan What Now? açılışını 11,9 milyon dolar ile yaparak ilk haftasından 9 milyon dolarlık bütçesini çıkartmış oldu. Listenin 3. sırasında ise geçtiğimiz haftanın galibi Trendeki Kız yer aldı. Emily Blunt başrollü gerilim 2. haftasında %51.2'lik düşüşle 11,9 milyon dolar hasılat elde etti. Bütçesi 45 milyon dolar olan film 2. haftasında bütçesini çıkartmış oldu. 

    Listenin 4. sırasında bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk eden Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları yer aldı. Eva Green başrollü Tim Burton fantazyası 3. haftasında 130 yeni sinemada vizyona girmesine rağmen %41.2'lik düşüşle 8,9 milyon dolar gişe elde etti. Film 110 milyon dolarlık bütçesinin henüz yarısını çıkarabildi. Listeyi yarılayan yapım ise petrol faciasını konu edinen Deepwater Horizon: Büyük Felaket oldu. Gerçek bir olaydan uyarlanan dram gerilim filmi 6,3 miyon dolar kazandı. Filmin bütçesi 110 milyon dolar iken 3. haftasında elde ettiği gişe henüz 49 milyon dolar civarında. Listenin 6. filmi ise filmeğlenceli animasyon yapımı Leylekler oldu. Leyleklerin meslek değiştirmesiyle başlayan bebek macerası 4. haftasında 5,6 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen Muhteşem Yedili yer aldı. Bol yıldızlı yeniden uyarlama 4. haftasında da iyi bir seyir izleyerek 5,2 milyon dolar ile 90 milyon dolarlık bütçesini çıkartmaya çok yaklaştı.

    8. sırada ise 4,2 milyon dolar ile Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları yer aldı. 8.5 milyon dolar bütçeli film şimdiden bütçesini ikiye katlamaya çok yaklaştı. Listenin sondan bir önceki filmi ise gerçek bir olaydan uyarlanan Sully oldu. Tom Hanks başrollü dram yapımı 6. haftasında 2,9 milyon dolar kazandı. 60 milyon dolar bütçeli film bu hafta itibariyle bütçesini ikiye katlamayı başarmış oldu. Listenin son sırasını 2,7 milyon dolar ile tarihi dram yapımı Bir Ulusun Doğuşu aldı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top