Hesabım
    Geniş Aile 2: Her Türlü Oyuncuları Kahve Yapmayı Öğrendi!

    Sevilen oyuncular Ufuk Özkan ve Bülent Çolak kahve eğitimi aldı...

    4 Kasım’da vizyona girecek olan “Geniş Aile 2: Her Türlü” filminin sevilen oyuncuları Ufuk Özkan ve Bülent Çolak, geçtiğimiz hafta sonu CNR’da gerçekleşen “Bayim Olur Musun?” fuarındaki Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi standında sevenleri ile buluştu.

    Önce kahve ustasından kısa bir kahve pişirme eğitimi alan ikili, sonrasında cezveleri ellerine aldı ve “hayatlarında ilk defa” Türk kahvesi yaptı. Yoğun ilgi ile karşılanan Özkan ve Çolak, kendi elleriyle pişirdikleri kahveleri sevenlerine ikram etti. Kahve ikramının ardından eğlenceli yarışmalar düzenleyen ikili, sevenleriyle tek tek ilgilenip fotoğraf çektirdi. Her ikisi de evli olan oyunculara,  kız isteme sırasında tuzlu kahve içip içmediği gibi sorular sorulduğunda ise fuarda eğlenceli dakikalar yaşandı.

    Geniş Aile: Her Türlü'nün yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Ömer Uğur üstleniyor. Fenomen dizinin en sevilen karakterleri Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Bora Akkaş'ı bir kez daha bir araya getiren yapımda Ahmet Sarsılmaz da boy gösterecek. Filmin senaryosunu ise Geniş Aile dizisinin senaryosunda kalem oynatmış olan Cüneyt İnay üstleniyor. Gişede toplamda 718.047 seyirciye ulaşan ilk beyazperde halkasının ardından devam filminin geleceği biliniyordu, ancak henüz detaylar belirsizdi. 

    Etkinliğin ardından basın mensupları ile bir araya gelen oyuncular, 4 Kasım 2016'da vizyona girecek filmde seyircileri “bol kahkaha ve aksiyonun” beklediğini ifade etti. Çekimler sırasında çok eğlendiklerini ve adrenalin dolu anların hiç bitmediğini de ekleyen ikili, “Filmin kamera arkası da film kadar haraketli ve komikti.  Hemen her sahnede, ayrı bir aksiyon yaşadık.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top