Hesabım
    Coen Kardeşler'in Yeni Filmi Uyuşturucu Sitesi Silk Road Hakkında!

    Oscar ödüllü yönetmenler gerçek hikayeyi senaryoya uyarlıyor.

    Fargo, The Big Lebowski ve No Country For Old Men gibi önemli filmlerin yönetmenleri Coen Kardeşler, "deep web"deki (standart internet tarayıcılarıyla erişilemeyen, illegal internet siteleri) Silk Road adlı uyuşturucu sitesinin kuruluşu ve kurucusu Ross Ulbricht hakkında senaryo yazıyor.

    2015 Mayıs'ında ABD'de derin internet üzerinden uyuşturucu satan Silk Road (İpek Yolu) sitesinin kurucusu 31 yaşındaki Ross Ulbricht, müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Silk Road adlı site deep webin yasadışı her türlü ürünün satıldığı "dark web" isimli bir parçasında yer alıyordu. Hollywood'un en saygın yönetmenlerinden Ethan ve Joel Coen'in senaryosunu yazdığı filmin adı da Dark Web olarak duyuruldu. 

    2013'te kapatılan Silk Road sitesinin duyurulmasını sağlayan Wired dergisinin "The Untold Story of Silk Road" isimli, Joshuah Bearman tarafından yazılan iki makalesinden yola çıkacak yönetmenler kendini idealist ve anarşist olarak tanımlayan kurucu Ross Ulbricht'in siteyi kurma sürecini anlatacak.

    Son olarak 2016'da Hail, Caesar! filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkan yönetmenlerin yazacağı senaryo merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top