Hesabım
    Yılın Bilim Kurgu Filmi Arrival'dan Röportaj İlk Kez Beyazperde.com'da!

    Arrival ekibi Toronto Uluslararası Film Festivali'nde konuştu.

    Başrollerine Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yerleştiren Arrival yılın merakla beklenen bilim kurgu filmleri arasında yer alıyor. Filmin başrol oyuncuları Toronto Uluslararası Film Festivali'nde film hakkında konuştu.

    Çekimlerin zorluğundan ve filmin altyapısından bahseden oyuncular keyifli bir röportaja imza atmış oldu. Röportajı burada ilk kez beyazperde.com'dan seyredebilirsiniz!

    2014 yılında hakları Cannes marketinde Paramount Pictures tarafından satın alınan film, Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve'nun imzasını taşıyan film, Ted Chiang'in kısa öyküsünü temel alıyor. Filmin senaryosunu ise Elm Sokağında Kabus ve Son Durak 5'in senaryolarına imzasını atan Eric Heisserer yazdı. Filmin kadrosunda Michael StuhlbargTzi MaMark O’Brien ve Forest Whitaker da yer alıyor.

    Bir uzay gemisi dünyaya iniş yapınca bütün dünyanın nutku tutulur. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylı gemisi ne saldırıya geçer ne de gemiden ayrılır. Durumun kafa karışıklılığını çözmek adına uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağırılır. İşinde en iyisi olan Banks, fizikçi Ian Donnelly'nin yardımıyla uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu çözmeye çalışırken bir yandan da ordu tehdit olarak algıladığı uzay gemisinin niyetini sorgulamakta ve Banks kadar iyimser olmamaktadır...

    Film ülkemizde 11 Kasım 2016'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top