Hesabım
    "Tereddüt" Türkiye Galasını Yaptı!

    Yeşim Ustaoğlu'nun yeni filminin galası Antalya Film Festivali’nde gerçekleşti.

    Yeşim Ustaoğlu’nun son filmi Tereddüt’ün Türkiye galası dün gece 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde gerçekleşti.

    Festivalin hem ulusal hem de uluslararası olmak üzere iki yarışmasında birden yarışan filmin galasınaYeşim Ustaoğlu ile filmin başrol oyuncuları Funda Eryiğit, Ecem Uzun ve Mehmet Kurtuluş da katıldı. Festivalin Aspendos Salonu’nda gerçekleşen gösterime sinemaseverlerin ilgisi büyüktü.

    Film ekibi, gösterimin ardından seyircilerin sorularını yanıtladı. Ustaoğlu söyleşide, “Hem kadınların hem erkeklerin, ilişki içindeyken bulundukları kaçınılmaz durumlarını, sorunlarını, benzerliklerini ve farklılıklarını anlatmaya çalıştım.” dedi. Yazım sürecinde Türkiye’nin en iyi psikologlarından destek aldığını dile getirdi ve “Doktoru gerçekten de doğru anlatmam gerekiyordu. Hepsi projeyle çok ilgilendiler ve terapi sahnesinde de aramızdaydılar. Bu çok motive ediciydi, biz de gayet başarılı olduk.” dedi.

    Ustaoğlu oyuncu kadrosunu nasıl oluşturduğu sorusuna ise “Funda ve Mehmet, aklımdaki ilk isimlerdi. Funda’yla daha önce de çalışmak istemiştim. Bir oyunda izledim ve çok sevmiştim. Ecem’i de öyle, bir oyunda izledim ve aynı şekilde çok sevdim. Ben oyuncuları takip ediyorum, performanslarını izliyorum. Ardından, bir araya geldiklerindeki kimyalarını da sevdim.Okan Yalabık, Serkan Keskin, Sema Poyraz… Hepsiyle çok severek çalıştım.” şeklinde yanıt verdi.

    Tereddüt, 16 Aralık’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top