Hesabım
    Logan'dan Beklenen Fragman Geldi!

    Wolverine yaşlanıyor mu?

    Marvel'ın en sevilen karakterlerinden Wolverine'in şahsına özel serisinin son halkası Logan'dan beklenen fragman yayınlandı! Gelen fragmanda Wolverine'in kendini iyileştirme gücünü kaybettiğine tanık oluyoruz. 

    Wolverine serisinin diğer filmlerinden farklı olması beklenen yapım aynı zamanda serinin favori mutantlarından Logan/Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman'ın son kez bu rolde boy göstereceği film olacak. Şu ana kadar 8 kere Wolverine olarak karşımıza çıkan Avustralyalı oyuncu son kez demir pençelerini savuracak. 

    2024 yılında geçen filmde Logan'ı yaşlanmış ve güçten düşmüş olarak göreceğimizi ve içki problemleri yaşayacağını biliyoruz. Aynı zamanda Profesör'ün albino mutant Caliban yüzünden Alzeimer hastalığının ilerlemiş olduğunu ve Logan'ın ona göz kulak olmaya çalıştığını biliyoruz. İkisi de X-Men'in kaybıyla başa çıkmaya çalışır bir vaziyette olacak. Nathaniel Essex'in yönettiği bir şirket dünyayı yavaş yavaş yok etmeye başlarken Logan da kendi dişi klonu olan Laura Kinney'ye yardım edebilmek için gerileyen iyileşme gücüne rağmen Essex'in peşine düşecek.

    Filmde Stephen Merchant Caliban olarak karşımıza çıkarken, Profesör Charles Xavier rolünü de bir kez daha Patrick Stewart üstlenecek. Logan'ın yönetmen koltuğuna James Mangold oturuyor. Boyd Holbrook kadroda yer alırken, çılgın bilim adamı rolünde Richard E Grant'i katan yapımın kadrosuna eklenen bir diğer isim ise ER'dan tanıdığımız Eriq La Salle oldu.

    Merakla beklenen fantastik aksiyon filmi 3 Mart 2017 tarihinde ülkemizde izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top