Hesabım
    Naomi Watts'lı Shut In Filminden Poster Geldi!

    Başrolünde Naomi Watts'ın yer aldığı gerilim filminden poster yayınlandı!

    Fransa, Amerika ve Kanada ortak yapımı Shut In'den poster yayınlandı! Başrolüne Naomi Watts'ı yerleştiren film gerilim severler için oldukça merak uyandırıcı görünüyor. 2 Oscar adaylığı bulunan Naomi Watts son olarak Kabustan Gelen ile karşımıza çıkmıştı. 

    Kadrosunda Naomi Watts'ın dışında Charlie HeatonOliver PlattDavid CubittCrystal BalintEllen David ve Clémentine Poidatz yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ilk uzun metrajlı yapımına imza atan dizi yönetmeni Farren Blackburn yer alıyor. Senaryosu ise ilk senaryo denemesini gerçekleştiren Christina Hodson ait.

    Filmin konusu kısaca; dul bir çocuk psikoloğu yalnız bir hayat sürmektedir. Kırsal New England'da izole bir hayat süren kadın, kocasının sürdüğü bir arabanın kaza yapması sonucu beyin hasarı alan oğluna bakmaktadır. Hareket kabiliyeti olmayan delikanlının yemek yemesinden banyo yapmasına kadar tüm sorumluluğunu annesi üstlenmiştir. İlgilendiği küçük hastalarından biri kaybolunca gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Küçük çocuğun tek umudu sert bir kar fırtınasında onu bulması gereken psikoloğudur...

    Shut In 20 Ocak 2017 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top